multiple25

Bestuur

verbindende visie

Het doel van PanterPrint Producties is om middels audiovisuele projecten mensen te begeleiden en ervaring op te laten doen op alle facetten binnen de TV- en filmbranche. Het vormt een kweekvijver voor de professionele markt.

Founder

PanterPrint Producties is door Boudewijn Schrik opgericht om een samenwerking te creëren van meerdere enthousiaste creatievelingen. Zelf heeft hij een creatieve achtergrond in het TV- en filmvak. Ooit begonnen op de planken en voor de camera, verschoof zijn voorkeur gaandeweg naar het werk achter de schermen. Als (co)regisseur heeft hij afgelopen jaren meegewerkt aan diverse TV- en filmproducties, maar ook producties voor de corporate markt. Daarnaast is hij actief als schrijver, componist en zanger.

Compagnon

Sinds 2015 is Joshua Hartman een compagnon en mede producer. Hij heeft een aantal jaar ervaring als Account Executive in de reclamebranche, waarbij hij fungeert als schakel tussen de klant en het creatieve team. Door zijn brede passie voor de mediawereld is het compagnonschap bij PanterPrint Producties dan ook een verbreding van zijn horizon. Boudewijn is in deze stichting de creatieve projectleider, waarbij Joshua de zakelijke aspecten aanvult.

Boudewijn Schrik (Founder/Producer)

In 1989 begon Boudewijn zijn creatieve carrière op de planken als professioneel acteur/zanger in diverse muziektheater producties en als presentator/acteur voor de camera voor boven lokale en regionale televisiezenders. Na deze ervaringen besloot hij zich te richten op het werk achter de schermen voor voornamelijk televisie en film. Hij deed zijn ervaringen op als productie assistent/-leiding, opnameleider, co-regisseur en uiteindelijk als regisseur. Als regisseur werkte hij mee aan diverse corporate video’s waaronder een door hem geschreven en geregisseerde film voor het CIRP team van de KLM. Als co-regisseur werkte hij mee aan de Sinterklaas televisiefilm “het uur van de waarheid” en de Sinterklaas bioscoopfilm “het geheim van het grote boek”. Tot eind 2015 heeft hij meer dan 25 jaar drama- en vocalcoaching gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Telefoon: 0655360958
Mail: boudewijn@pppmedia.nl

Joshua Hartman (Compagnon/Producer)

Sinds 2012 is Joshua actief in de reclamebranche en momentaal is hij werkzaam als Project Manager bij een reclamebureau in Amsterdam. Binnen dit reclamebureau vormt hij de schakel tussen het creatieve team en de klant. Joshua heeft te maken met alle facetten binnen de reclame: van concept tot fotografie en de uitwerking van de middelen. In 2014 maakte hij een inspirerende uitstap naar Zuidoost-Azië en Australië. Naast zijn baan en zijn werkzaamheden bij PanterPrint Producties is hij actief betrokken bij het reilen en zeilen van een Indische foodtruck.

Telefoon: 0654282839
Mail: joshua@pppmedia.nl

Samuel Hartman (Concepting/Mediahuis)

Samuel zit, ondanks zijn jonge leeftijd, al vol werkervaring in het Nederlandse medialandschap. Zijn interesse voor het vertellen van verhalen door middel van beeld en geluid (lees: televisie maken) groeide al van jongs af aan uit tot (nu) een van zijn grootste passies. Na zijn bachelor studie Communication and Mediadesign aan de Hogeschool van Utrecht wist hij functies te bemachtigen binnen de grote commerciële productiehuizen Endemol en Talpa, waar hij zijn kennis destijds heeft kunnen verbreden. Naast zijn werkzaamheden bij PanterPrint Productie, is hij binnen de Nederlandse Publieke Omroep werkzaam als online Creative.

Mail: samuel@pppmedia.nl

Login Crew

Projecten

Vacatures

Contact