clapperboard6

Media

inspirerend produceren

Wij realiseren zowel televisie-, film- als corporate-video producties. Van concept tot eindproduct.

Fysiq Vision site

Corporate Fysiq Vision

RumahKita_Sateboss_3

Corporate Satéboss

SITETDET

Tussen Duinen en Tropen

Slider_PPP_KC_2

Krullen&Crème

Broadcasting

PanterPrint Producties ontwikkelt momenteel de SitCom Krullen&Crème. Een originele comedy serie van eigen bodem met een bekende cast en nieuwe gezichten. Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van o.a. kinderprogramma’s, talkshows, spelprogramma’s, reality-tv, human interest programma’s en meer. Met een team van ervaren krachten en leergierige nieuwkomers worden deze projecten gerealiseerd.

Film

PanterPrint Producties produceert projecten in verschillende filmgenres. Op dit moment wordt de cultuur biografische documentaire Tussen Duinen en Tropen gerealiseerd. Daarnaast zijn de volgende projecten in ontwikkeling: korte film (10 minuten film, met als doel inzending Nederlands Filmfestival), 48 Hour Film Project en als toekomstig plan een feature film. Er zijn samenwerkingsverbanden in de vorm van co-producties met collega-producenten.

Corporate

Wij kunnen een volledige corporate video verzorgen: van het eerste concept tot het eindresultaat. Uw organisatie of gedachtegoed uitgelicht. In dit complete pakket kunt u denken aan conceptontwikkeling, premisse-, synopsis- en scenario-ontwikkeling. Maar uiteraard ook de ontwikkeling van een storyboard, samenstelling van crew en cast, het vinden van een geschikte locatie, opnameplanningen en de montage.

PanterPrint Producties werkt nauw samen met Craneshot.nl en diverse technische- en creatieve partners.

Voldoende leuke projecten waar we onze tijd mee vullen. Interesse om ons te helpen? Meld je aan.

Projecten

Login Crew

Projecten

Vacatures

Contact